Verwarming in de badkamer, wat zijn de trends?

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Of ben je van plan om de huidige badkamer eens goed onder handen te nemen? Dan doe je er goed aan om ook aan de verwarming te denken. Een verwarmde badkamer is namelijk erg fijn als het wat kouder is. Zo is het ook in de wat koudere maanden aangenaam om de badkamer te betreden. Omdat de radiatoren wel bij de stijl van je badkamer moeten passen, lees je hier wat de trends voor verwarming op de badkamer zijn.

Verwarming in de badkamer? Deze zaken regel je vooraf!

Voordat je een verwarming op de badkamer laat plaatsen, is het van belang om na te denken over de inrichting van je badkamer. Want waar wil je de wastafels plaatsen, waar zet je het bad neer en wat voor type badmeubels komen er te staan. Daarnaast moet je ook aan de praktische zaken denken. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarming: erg fijn als je niet met je voeten op een ijskoude vloer wilt staan. Wat ook belangrijk is, zijn de elektrapunten in je badkamer, want waar wil je alles hebben zitten?

Bewegingsruimte is ook iets waar je rekening mee moet houden. Je wilt jezelf namelijk ook in de badkamer vrij kunnen bewegen. En last but not least: waar wil je de verwarming plaatsen? Erg belangrijk want radiatoren verwarmen niet alleen de ruimte, maar zijn ook ideaal wanneer je jouw handdoeken wilt laten drogen.

Verwarming in de badkamer? Dit zijn de trends!

In je zoektocht naar verwarming in de badkamer, is het ook erg handig om te weten wat de huidige trends in badkamerland zijn. Kies eens voor een elektrische radiator. Dit type radiatoren zijn namelijk ontzettend duurzaam en verwarmen op basis van elektriciteit. Dat is ontzettend duurzaam en dus ook beter voor het milieu. Zeker gezien de huidige energieprijzen kan dit onder aan de streep een stuk voordeliger voor je uitpakken.

Het is ook mogelijk om je verwarming te vermommen. Zo kun je de radiator vermommen als een ladder, of als een handdoekverwarmer. Dit is namelijk ontzettend speels en dit kan het beeld in je badkamer in positieve zin echt veranderen. Daarnaast, is het ook erg leuk om de verwarming in de badkamer erg kleurrijk te maken. Wij wensen je veel succes met het vinden van jouw badkamer